Evie is een harde werker die graag projecten aanpakt. Daarbij komt ze snel tot de essentie van een project en pakt graag door om snel en efficiënt tot goede resultaten te komen naar uw tevredenheid.

Ze is zelfstandig, maar functioneert ook zeer goed in teamverband. Ze is sociaal, communicatief vaardig, een goede netwerker, leergierig en energiek. Ze brengt deze energie graag over op anderen. Het is haar uitdaging om problemen op te sporen en deze op te lossen. Ze houdt van plannen en overzicht, is creatief, ondernemend en ambitieus. Haar creatieve en technische achtergrond, Industrieel Product Ontwerpen aan de Haagse Hogeschool, aangevuld met Prince II en Lean/Six Sigma maakt van haar iemand die heel praktisch, maar breed kijkend problemen kan oplossen.

Evie heeft een sterk vermogen om zich heel snel te verdiepen in de gang van zaken binnen een bedrijf.

De kracht van haar oplossingen ligt in het nuchter van buitenaf kijken naar de situatie, in het daadwerkelijk aanpakken en afronden van een project. En, in het denken in oplossingen. Projecten pakt ze gestructureerd aan. Door haar focus op projecten binnen een vaak drukke organisatie zorgt zij er juist met haar vastberadenheid voor dat het project in beweging blijft en afkomt! 

"Therefore, a goal without a plan
is just a wish!"

Evie Peeters 2