Als projectleider ben ik nauw betrokken geweest bij de organisatie van een groots 2-daags Lustrum Event i.v.m. het 20-jarig bestaan van Spark design & innovation.

Er kwamen ruim 1000 genodigden op het 2-daagse Lustrum Event. Iedereen binnen Spark droeg hierin z'n steentje bij. Mijn rol was het houden van het totaaloverzicht, aantrekken van diverse externe partijen, zorgen dat alle communicatie soepel verliep en deadlines gehaald werden. Op de dagen zelf wist iedereen wat er gedaan moest worden en op welke momenten. Het Event werd een groot succes!

Sonja van Grinsven - Project Manager Marketing & Communication bij Spark design & innovation: 
"Evie was echt onze rots in de branding bij het organiseren van het grootse lustrumfeest van Spark. Zij was als een vriendelijke pitbull: altijd prettig in de omgang, maar ze laat niet los voordat ze heeft gekregen wat was afgesproken. Ik wist altijd zeker dat zij alle actiepunten keurig op tijd af zou hebben, waardoor ik graag klussen aan haar over liet. Haar enthousiasme en daadkracht werkten op het hele team als een goeie peptalk. Dankzij haar grote netwerk had ze in no time de benodigde extra mankracht geregeld. En op de dag van het lustrumfeest kon iedereen ontspannen van het feest genieten, omdat zij de planning voortdurend in de gaten hield en zorgde dat alles soepel verliep. Het was een feest om met haar samen te werken!"

 

‹ Terug naar overzicht

Voor meer informatie
http://www.sparkdesign.nl/nl